Followers Belog

BiLA RESULT NAK KELUAR NiE ???

Semakin lama bila semakin hampir dengan hari nak balik ke ipg tercinta http://www.emocutez.com
Semakin rasa lesu..nak muntah dan sebagainya http://www.emocutez.com
Hanya kerana kepala otak nie sesak memikirkan result yang belum kunjung tiba g di alam maya
Serius,,,, ini lah perasaan yang EINA alami & tak boleh nak elak sepanjang dah hampir setahun lebih belajar  http://www.emocutez.com
Dlm kursus PPISMP nie...

http://www.emocutez.com
Bangun  tidur ke...nak tidur ke
http://www.emocutez.com
Nak makan ke...Nak mandi ke
mesti otak nie still nak fikir hmm macam ne lah 
Result exam untuk sem 2 nie...
up or down pointer nye???
Ya Allah takutnya.... http://www.emocutez.com

Bila dok mengadap laptop pula 
On fb & chat
Lain pula citenye..
Bertimpa2 soalan yg harus & Wajib dijawab 
Dari membe2 ipg
"Eina result da kuar lom??"
"Eina bila ea result kuar??"
hmm tak tenteram kot
bukan apa ingt kan nk lari dari pk tntg result 
tapi ternyata bayangan result exam nie akan 
Menghantui Eina & rakan2  selagi die tak keluar...http://www.emocutez.com

Apa2 pun Semoga Result untuk sem 2 nie pointernye meningkat serta Eina harap sangat2 rakan2 dlm Unit Psv dpt bersama2 g meneruskan perjuangan..http://www.emocutez.com
AMIN



21 ulasan:

  1. gudluck eina ^^ huhu.normallh tu kn.mmg tkut.tpi bila dh dpt,tk ksh lh ape pn result,bru blh rse tenang kn (=

    BalasPadam
  2. good luck.. sabar k.. kalau da tau carry mark bepa..da boleh agak2 da 2 :)

    BalasPadam
  3. huhh betul 2 fie,,btw thnks ea fie...

    BalasPadam
  4. Semoga Berjaya Reslt nanti..

    BalasPadam
  5. thnks ea awk > shafiq hashim

    BalasPadam
  6. gud luck!! hehhe.. same2 la kita doakan pointer naik ea... hehhee,,

    BalasPadam
  7. good luck..bunga pun harap cam tu..tapi tau resut mmg jatuh la..sbb xleh buat ari tu..

    BalasPadam
  8. dah dapat dah result........ :)


    Gee baru tulis"Ko rase boleh ke Couple?"

    BalasPadam
  9. heheeheh thnks ea sab solhi...same2 kite berdoa ye

    BalasPadam
  10. bunga thnks ea..gud luck tok awk jgak...jgn mudah tok giv up k dear

    BalasPadam
  11. tahniah she gee..mesti awk da senang duduk kaN2 hhuhuh

    BalasPadam
  12. Iena..ite doakan untuk awk!! n untuk kite bersame...=) walaupn ite x smngt nk naik sem 3 ..=)

    BalasPadam
  13. eh2 wawa lah...thnks wawa..eina doakn tok semua rakan2 ipg gak..hem tau x pe...rase takut sngt2 nk menjejak kan tumit kat maktab sem 3 nie...hhuhuhuhhu

    BalasPadam
  14. masih sempat lagi nak doa :)
    good luck utk semester baru!
    p/s:rakan IPG juge ^^

    BalasPadam
  15. huhuhu..thnks amna...oo awk ipg mane ye??

    BalasPadam
  16. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@Segala yang Tercatat di Atas Adalah Hak Milik HerlenaEina