Followers Belog

"THE MOST ELEGANT BLOG CONTEST"

ASSALAMUALAIKUM
OK hari nie Eina betol2 excited nak join contest yang dianjurkan oleh gadis Sweet & kiut A.K
Cik Athirah Khairina Khairudin ...
Ni first time tau EINA nak join contest untuk belog EINA,,
sebelum ni EINA dok mengintai jerk belog2 yang blogernye memang power2
 & mempunyai belog yang cantik..diorang join contest pastu menang..
bukan sebab EINA malas nak join tapi,,,
sebab EINA sedar yang belog EINA nie layak ke nak join contest nie hhuuhuh
tapi tak apalah kan belum cube belum tahu kan2..


Syarat2 penyertaan adalah seperti berikut:
WAJIB bace betol2 tau wahai blogger2 yang ku sayangi sekalian !!
PERTAMA>> Mestilah jadi folower belog A.K nie
KEDUA>> Terbuka untuk bloger lelaki & perempuan
KETIGA>>Haruslah warganegara MALAYSIA
KEEMPAT>>Benda paling wajib korang kena buat...
sediakan satu entri cite pasal contest nie + letak Banner contest + link kan ke post A.K 
KELIMA>> Cerita sikit jerk tak mau banyak2 hehehe
pasal sejarah penubuhan belog u olzz..
KeEnaM>>Hantar url entri ke post nie 
KEtuJuh>>Tag 2 orang rakan bloger u olzz ea..
DUE DATE 30 APRIL 2011
(mafkan EINA ea cik A.K sebab dah pandai2 buat ayat sendiri pulak huhuhhu,,harap cik A.K x kisah ..yelah konon2 nye nak jadi kreatif kot uuhuhu..mafkan saya ye !! )

>>SEJARAH SALASILAH TERBENTUKNYE BELOG 
STORY of HerlenaEina iaitu belog sayalah huhuhuh..
Urm secara ringkasnye benda nie berlaku tahun lepas
 masa EINA sem 1..
Belog nie terbentuk mase kami semua guru pelatih diminta oleh pensyarah subjek Teknologi Maklumat untuk menyediakan satu 
Blog setiap seorang bagi memudahkan kami berkongsi apa sahaja maklumat yang berkaitan dengan opsyen kami.
mase tu dahla saya dengar sambil lewa je...
tutorial pasal nk bina blog ni..
coz mata ngantuk sangat2 semalaman tak tidur gara2 nak siapkan assemen {almaklumla suka buat kerja last minute..tapi dah taubat dah tak nak buat lagi mek oiiiii huhuhu}
dahla lecturer nak tengok hasil blog masing2 esok
urm tak cukup tanah EINA berlari minta bantuan ngan kawan2 yang memang dah ada blog tok jadi sifu bertauliah EINA...
antara kawan2 yang EINA dah jadikan 
SIFU ialah cik aimi & cik nik
mereka nie lah yang tak jemu2 dok menerangkan macam2 
tentang belog nieyh huhuuhuh...
mula2 EINA ingat nak jadikan belog nie untuk pengisian maklumat PENDIDKAN SENI VISUAL 
sahaje
tapi bila tengok kawan2 dok jadikan blog nie macam diari mereka..
rasa menarik & tertarik juga lah nak ada blog sendiri
ingat lagi ...ntah ape2 je lah entri EINA 
mase baru belog nie diwujudkan bila ingat balik memang rase nak berdekah je..
yelah macam entri untuk CUCUDREN je
huhuhuhuhuhuh
dengan folower yang ciput like siput cedut 
masa tu..
tapi dengan semangat sem baru 
bila EINA start je bace belog 
masa 2 lah baru terbakar segala semangat dalaman & luaran yang ada 
untuk update balik belog kesayangan nie..
diam tak diam 
dah 8 bulan EINA bersama dengan blog EINA 
pepun EINA nak ucapkan thnks Q 
pada membe2 yang dah bantu
EINA
tak lupa juga buat folower2 & pengunjung2 setia belog
yang manis2 * ganteng2
cz sudi folow & ziarah belog yang baru 
setahun jagung nie..

to cik SWEETY  mafkan EINA ea kalau dah cerita panjang2 + berjela2 huhuhhu...pepun thnks sangat2 cz sudi jemput EINA untuk join contest "THE MOST ELEGANT BLOG CONTEST"


( :NAK TAG KAT :)






3 ulasan:

  1. Gud Luck untuk kontest ni :)

    BalasPadam
  2. thnks awk...huhu jom la join contest nie sekali ea

    BalasPadam
  3. Weeee...
    Thanks joining!
    Good luck ya! XD

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@Segala yang Tercatat di Atas Adalah Hak Milik HerlenaEina